Service Hotline
0519-81230981
Izdelki

Kategorijo izdelkov

Protikorozijsko sredstvo Graphene

Protikorozijsko sredstvo Graphene

Lahko izboljša oprijem prevleke, zmanjša debelino filma za barvo in naredi film bolj odporen proti obrabi, da se zagotovi daljša življenjska doba.

klepetaj zdaj
Products Details

1 , TIP: SE1132

2 , ZNAČILNOSTI

(1) Lahko oblikuje gosto fizično izolacijsko plast zaradi visoke specifične površine in ultra-tanke ravne strukture grafena.

(2) Pomaga pri aktiviranju prevleke cinka v prahu in daje sinergističen učinek zaradi dobre električne prevodnosti grafena. Lahko tako močno zmanjša odmerjanje cinkovega prahu v barvnem filmu in izboljša zaščito pred katodno zaščito barve, s čimer izboljša protikorozijsko učinkovitost barvnega filma.

(3) Lahko izboljša oprijem prevleke, zmanjša debelino barvnega filma in naredi film bolj odporen proti obrabi, da se zagotovi daljša življenjska doba.

3 , APLIKACIJE : Primerno za vse vrste premazov proti koroziji (težka), npr. Premaz na osnovi epoksidnega cinka, premaz dakromet (brez kroma).

4 , SPECIFIKACIJE

Tip

Specifikacije

Videz

PH

Tapnite
Gostota
( G / cm3 )

Posebno

Površina

Površina ( m 2 / g )

H20
( Wt
% )

Velikost delcev
( D
50 ,
Μm )

C
( Wt
% )

O
( Wt
% )

S
( Wt
% )

 

Cl (
Ppm
)

SE1132

Črn prah

7,0 ~ 8,0

0,1

180

1.0

10.0

> 93

3

0,2

20

5 , RAVNANJE IN SKLADIŠČENJE

Nosite primerno zaščitno obleko in zaščitne rokavice, da preprečite neposreden stik s telesom. V primeru stika z vodo izperite z vodo. Sprejmite ustrezne načine za preprečevanje prahu. Prezračite in namestite prašne kolektorje, da se izognete vdihavanju. Pazljivo naložite in raztovorite, da zaščitite pred poškodbami.

Shranjujte v tesno zaprtih posodah na suhem, hladnem in dobro prezračevanem mestu in se držite stran od virov vžiga ali toplote. Ostanite stran od močnega reducenta in vnetljivih snovi. Prepričajte se, da paketi niso poškodovani ali puščajo, Po odpiranju paketa takoj uporabite izdelek. Delno uporabljene embalaže je treba ponovno zapreti. Izdelek je občutljiv na vlago. Če izdelek prevzame vlago, bodisi zaradi poškodb embalaže ali odprtega skladiščenja, sušite izdelek več ur pri 80 ° C, da se doseže stanje brez vlage.

6 , TRANSPORT

V skladu z rezultati preskusa za samozagrevanje, kadar se snov prepelje v embalaži z volumnom, ki ni večja od 3 m3, razred nevarnosti: noben, klasifikacija ZN: nobena, oznaka embalaže, nobena. Kadar je snov treba prevažati v embalaži s prostornino več kot 3 m3, razred nevarnosti, 4.2, UN št. 3088, oznaka embalaže, samopostopna snov, embalažna skupina: III. Ime plovila: samooskrba organska trdna snov, ki ni razvrščena.

Rok uporabnosti zdravila je 3 leta, če je v originalni ovojnini nedotaknjen.

 

Opomba: Specifikacije izdelka so lahko naročnik po potrebi.

Šesti Element Inc je eden od vrhunskih proizvajalcev in dobaviteljev protikorozijske vrste grafena in tudi profesionalno podjetje in tovarna, dobrodošli smo za uvoz izdelkov iz protikorozijskih grafitov od nas.

Hot Tags: Protikorozijski tip grafen, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, podjetja, izdelki
Sorodni izdelki
Povpraševanje
Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd