Service Hotline
0519-81230981
Izdelki

Kategorijo izdelkov

Grafena za izboljšanje

ZNAČILNOSTI 1) Majhno količinsko dodajanje lahko močno izboljša mehanske lastnosti kompozita. Na primer, 0.02% prostornine lahko ima 100% povečanje moči udarca in 50% povečanje upogibanja

klepetaj zdaj
Products Details


1 , TIP: SE1430

2 , ZNAČILNOSTI

( 1 ) Majhen kolicinski dodatek lahko znatno izboljša mehanske lastnosti kompozita. Na primer, z dodatkom prostornine 0,02% ima lahko 100-odstotno povečanje udarne moči in 50-odstotno povečanje upogibnega raztezka nenasičene poliestrske smole.

(2) Za enostavno razprševanje in mletje.

3 , APPLIKACIJE :

Uporablja se za ojačanje polimernih kompozitov, kot so plastika, smola, guma, steklena vlakna in kompozitni elementi iz ogljikovih vlaken.

4, SPECIFIKACIJE:

Tip

Specifikacije

Videz

PH

 

Tapnite  

Gostota
( G / cm3)

Posebno  
Površina
Območje
( M2 / g )

H20
( Wt% )

Delec
Velikost
( D50, μm )

C
( Wt% )

O
( Wt% )

S
( Wt% )

Metal  
Ion
( Ppm )

SE1231

Črno
Prah

≥3

0,1

≥180

4,0

10.0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

100

5 , RAVNANJE IN SKLADIŠČENJE

Nosite primerno zaščitno obleko in zaščitne rokavice, da preprečite neposreden stik s telesom. V primeru stika z vodo izperite z vodo. Sprejmite ustrezne načine za preprečevanje prahu. Prezračite in namestite prašne kolektorje, da se izognete vdihavanju. Pazljivo naložite in raztovorite, da zaščitite pred poškodbami.

Shranjujte v tesno zaprtih posodah na suhem, hladnem in dobro prezračevanem mestu in se držite stran od virov vžiga ali toplote. Ostanite stran od močnega reducenta in vnetljivih snovi. Poskrbite, da so paketi brez poškodb ali puščanja. Po odpiranju paketa takoj uporabite izdelek. Delno uporabljene embalaže je treba ponovno zapreti. Izdelek je občutljiv na vlago. Če izdelek prevzame vlago, bodisi zaradi poškodb embalaže ali odprtega skladiščenja, sušite izdelek več ur pri 80 ° C, da se doseže stanje brez vlage.

6 , TRANSPORT

V skladu z rezultati preskusa za samozagrevanje, kadar se snov prepelje v embalaži z volumnom, ki ni večja od 3 m3, razred nevarnosti: noben, klasifikacija ZN: nobena, oznaka embalaže, nobena. Kadar je snov treba prevažati v embalaži s prostornino več kot 3 m3, razred nevarnosti, 4.2, UN št. 3088, oznaka embalaže, samopostopna snov, embalažna skupina: III. Ime plovila: samooskrba organska trdna snov, ki ni razvrščena.

Rok uporabnosti zdravila je 3 leta, če je v originalni ovojnini nedotaknjen.

Opomba: Specifikacije izdelka so lahko naročnik po potrebi.

Šesti Element Inc je eden od vrhunskih proizvajalcev in dobaviteljev grafitnih izdelkov na vrhu, pa tudi profesionalno podjetje in tovarna, dobrodošli smo pri uvozu izboljšanih grafičnih izdelkov od nas.

Hot Tags: Izboljšanje tipa grafen, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarne, podjetja, izdelki
Sorodni izdelki
Povpraševanje
Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd