Service Hotline
0519-81230981
Znanja
Dom > Znanja > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Kaj je graphene izložba ter zakaj to boš v prilagodljiv pametnih naprav iz prihodnosti

Včeraj, kitajski proizvajalec, čigar ime pobegne nas obrnil nekaj glav s prikazom dela in popolnoma prilagodljiv Android pametni telefon ki uporablja graphene zaslon.Izum je oblikovan kot zapestnica in nima težav, sam obliva ženski roko, na primer. Ta pogled funkcijo nas je opozoril, da vodilni smartphone oblikovalci že imajo prilagodljive zaslonov v množično proizvodnjo, vendar se še vedno odločijo, da jih vključi v naprave, ki so popolnoma ravno in un-upogljivi. To tudi sprožila naše zanimanje za nikoli videl v uporabo pred kos tehnologije, ki je graphene zaslona.

Kaj je graphene?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future

Graphene je plast čistega ogljika. Na samo en atom, ki je debela, graphene je najtanjši, najlažji, najmočnejši, najbolj pregledne in najbolj toplote in električne energije-prevodnega materiala, ki je znano, da znanstveniki. Zadnji super-materiala, ki je mešana s tradicionalno kovine in plastike, lahko oblikujejo prihodnost, dobesedno, vse! Kot ogljika je kemijsko osnovo za vse življenje na zemlji in v izobilju, graphene predvidel z futurologists kot ekoloških, trajnostnih rešitev za teoretično neomejeno število aplikacij.

Graphene raziskave so bili še posebej plodno na področju elektronike in biotehnologije, čeprav še vedno obstaja delo, ki je prepuščeno storiti preden element lahko proizvajajo varne in stroškovno učinkovit način. Razvoj v tej smeri, ki nenehno napreduje od 2012, ko pomembnih znanstvenih odkritij predlagala manj strupene metoda za pridobitev visoke kakovosti graphene, ne preseneča, da prikaz proizvajalcev, skupaj z drugih tehnoloških podjetij, so močno zanima material.
Včeraj znamkami prvič smo videli graphene uporabiti v prilagodljiv pametni zaslon, na način, ki omogoča ne samo na zaslonu, vendar celotno napravo popolnoma usmerljiv. Jasno, bo prihodnost prilagodljiv pametnih naprav, ki lahko nosijo ali eksperimentiral z pameten oblikovalci vključujejo uporabo graphene, poleg že znane plastike OLED tehnologijo uporabljajo Samsung, LG in Apple za svoje pametne telefone in smartwatches. Torej, tukaj je informativen gledati kaj graphene zaslon je prav zdaj, skupaj z vprašljivo bližnji prihodnosti.

Kaj je prikazati a graphene?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future
Prvi prilagodljiv graphene izložba (na sliki) je uporabnejše v septembra 2014 dva partnerstvu institucij-University of Cambridge Graphene Center in UK podjetje Plastic Logic. Bilo enobarvni zaslon, podobno kot e-bralcev. Izum se zdi omejena, vendar je pomemben korak k more nositi ali obleči in prilagodljiv pametne naprave, prihodnost je v skladišču.

Ta poseben zaslon, in morda drugi, ki je sledila-kot ena na kitajski smartphone smo videli včeraj – deluje po principu elektroforetskimi dejanje maternica. Uporablja električnega polja za izhod slike preko ponovno urejanje delcev v raztopini. Plast emulzija predelane graphene elektrode je deponiran na prilagodljiv plastične plošče in jedkano z električnih vezij. Ni nobene bistvene zahteve za uporabo steklene plošče, kar pomeni graphene prikaže ne bo treba opraviti nekakšen vpliv poškodbe stekleni zasloni.

Poleg tega tovrsten prikaz mora biti lažje za izdelavo kot prilagodljiv OLED zasloni, ker svoje backplane-električni plast, ki oskrbuje moči za ponovno urejanje zaslon delcev – lahko proizvaja postopku, nizko temperaturo (na pod 100 ° C/212 ° F), ki zmanjšuje tveganje donos in omogoča proizvodnjo manj virov. Vendar, pametni telefon prikaže graphene verjetno uporabljali elemente iz LCD in OLED tehnologija zagotavlja vrsto barve in osveževanja potrebno za ustrezne uporabniške izkušnje. To bo neizogibno zaplete proizvodnja nekoliko.

Približno pet mesecev kasneje, raziskovalci iz University of Manchester in Univerza v Sheffieldu predstavil semi-pregledno, ki temelji graphene LED zaslon, ki je podlaga za prilagodljivo graphene prikaže, da bo na koncu v prihodnje mobilne naprave. Pa le debelo 10 do 40 atomov, to izžarevati svetloba po celotni površini ne potreba po a osvetlitev.

Ko prihajajo graphene zasloni za pametne telefone?

Ne vemo! Zaenkrat, graphene je preveč drago, ki se uporabljajo v masovni proizvodnji tip-zaslon izložba. In poleg tega, obstaja veliko dela treba opraviti pred zaslonom graphene lahko konkurirajo lep LCD ali OLED zaslon v smislu kakovosti slike. Zato, je bolj verjetno, da začnete na raven dotik zaslona krmilniki svoj uvod v pametni telefon prikaže.
V konec leta 2014, raziskovalci iz Univerze v Surreyju in Trinity College, Dublin razvila "enostavno, prilagodljivo in poceni metodo za ustvarjanje hibridni elektrode z združevanjem graphene (s pregledno in prevodne lastnosti) in srebrna nanožice. Svoje accomplishent je v zmanjšati število nanožice, potrebne za proizvodnjo več kot 50-krat, a tip zaslon plast tako poenostavitev proizvodnega procesa. Ta zvarek bi lahko nadomestili indij kositrovega oksida plast tehnologija, ki je trenutno v uporabi, čeprav smo še, da se pojavijo v širokopotrošne.Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd