Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Načelo grafenskega ogrevanja

Grafenski prašek je enakomerno dispergiran v organskem topilu z ultrazvočno raztopino in mešanje, da dobimo raztopino grafena s koncentracijo 0,05 mg / ml do 0,5 mg / ml in grafena enakomerno prevlečemo na organski filter ali vodni sistem s sesalno filtracijo In Nato pa ločimo grafensko folijo in membrano z mehanskim pilingom, potopitvijo ali raztapljanjem organskega topila, da dobimo grafensko folijo, dodamo elektrodo grafenskemu filmu in uporabimo napetost, da se proizvede toplota. Zaradi edinstvenih dvodimenzionalnih nanostruktur grafena, velikega vidnega razmerja in visoke specifične površine, zgoraj omenjeni postopek priprave omogoča oblikovanje enotnega prevodnega omrežja med grafenskimi listi, 1 ~ 10 V), lahko proizvede višjo toploto .

Kje se lahko uporabi grafen?

Lahko nosijo pripomočke za fizioterapijo, enostavno sprejemajo toplo odejo, dekorativne freske ... ... ljudje v pojmu "visoki" na grafenskih izdelkih, so hitro v vsakdanje življenje. 20.00, Zahod Taihu znanost in tehnologijo industrijski park v Wujin Xintiandi Plaza, "grafenskih izdelkov izkušenj dan" dejavnosti, park več kot 10 grafitiranih podjetij, ki je prinesla več kot 30 vrst civilnih izdelkov.

Poročali so o časopisu na grafinskem slikarstvu, grafični pametni zapestnici, številni bralci so izrazili veliko zanimanje. Včerajšnje izkušnje, prizorišče polno ljudi.

Novinarji na prizorišču, graficni inteligentni fizikalni terapevtski pas, grafitne pametne obleke in podloge za kolena, izolacijski pokal, notranjsko ogrevanje, novo blazino in druge dnevne potrebe, ponovno opredeljujejo "tople izdelke". Med njimi je ogrevanje grafenskega ogrevanja 3 sekunde mogoče ogreti, 10 sekund je jasen občutek toplote, 10 kvadratnih metrov zimske pozadine pa le del grafenskega ogrevanja in več kot polovica električne energije, ki jo hrani klimatska naprava. Yi Si New Materials Technology Co, Ltd uradnik je dejal, grafena slikanje po meri po meri, v skladu z zahtevami potrošnikov, da krajine slikarstvo, poroko ali panoje, vsak v skladu z velikostjo cene 800-2000 juanov.

Na litinskem akumulatorju za ogrevanje se lahko prikaže grafični domov blazina, blazina za avto, notranji prostor za toplo odejo itd., Je lahko usb vmesnik za polnjenje, varen in dober, enostaven za pranje, zasnovan za sedeče okončine, Ogrevanje, dolgoročna vožnja in oblikovanje in razvoj drugih ljudi. Vgrajen v toploto surovin, iz mesta dvodimenzionalnega ogljika, je šesti element grafenskih proizvodnih podjetij.

Grafen je najlažja in najtanjša, najboljša prevodnost in toplotna prevodnost materiala, debelina le okoli sto tisočin dlake, moč lahko doseže 200-kratnik jekla, ogrevanje in ogrevanje na področju očitnih prednosti. Mesto v letu 2011 za vzpostavitev prve domače raziskovalne platforme za grafen - Jiangnan graphenen Institute, trenutno zbiranje grafenskih materialov in nadaljnje uporabe 69 podjetij, začetno oblikovanje celotne industrijske verige. Na zaslonu grafenskega zaslona so kable, super kondenzatorji, oprema za obrabo in druge nadaljnje aplikacije vodilni. Naslednji korak, mesto bo izbor industrijske smeri grachena 2-3, čim prej v nižjih prodajnih programih, velikem trgu, da bi poiskali nove prodore.

Istega dne je novinarska agencija Xinhua News Agency China Economic Information Agency pogosto izdala "Graphene Innovation and Guide Guide (2016)", je poudarila, da skozi industrijsko verigo sodelovalne inovacije, tako da razvoj grafenskih materialov in nadaljnjih aplikacij bolj integriranih aplikacij.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd