Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Capacitive tip slika na lesu prednosti in slabosti, ki so uvedla

Kapacitivni zaslon na dotik Panel senzor je štiri-slojni ssestavljen steklo zaslon, steklo zaslon notranje površine in sendvič, prevlečena s plastjo prevodno plastjo, najbolj zunanja plast je tanek sloj zaščitnega sloja silikatno steklo. Ko bomo na dotik na zaslonu s prstom na zaslonu senzor, telesnega električnega polja in zaslon na dotik in površino zaslona na dotik v obliki spenjanje kondenzator, za tok visoke frekvence, kondenzator je neposredno dirigent, tako prste od na Kontaktna točka sesalne majhen tok to tok teče iz elektrode na štiri vogale zaslona na dotik in tok, ki teče skozi štiri elektrode je sorazmerna oddaljenost od prst v štiri vogale. Krmilnik izračuna položaj točke dotika z natančno izračunom štiri tok razmerja The primerjati tradicionalne odporen tip zaslon, kapacitivni dotik plošči prednosti so naslednje vidike:

1. delovanje novost. Kapacitivni dotik plošči podporo multi-touch, intuitivno delovanje, bolj zabavno.

2 ni enostavno na dotik. Kot kapacitivni dotik plošči je treba organu toka je mogoče zaznati, samo človeško telo za svoje delovanje, z drugimi predmeti ne bo nanašal ustreza, tako osnovne, da se prepreči možnost napačne dotik.

3. daljšo življenjsko dobo. V primerjavi z upor zaslonom na dotik, kapacitivni dotik plošči v prahu, vode, obrabo in druge vidike boljše delovanje.

Kot trenutni legitimno rdeče touch screen tehnologijo, kapacitivni dotik Panel, čeprav vmesnik z krasen, multi-touch, samo človeškega telesa in druge prednosti, vendar hkrati, prav tako ima naslednje pomanjkljivosti:

1. točnost ni visoka. Iz tehničnih razlogov, tudi manjka Capacitive Touch Panel natančnost kot zaslon na dotik uporovnem. In lahko samo uporabo prstov za vstop, v majhen zaslon je tudi težko doseči bolj zapletene prepoznavanje rokopisa vnosa.

2. vplivati na okolje. Temperatura in vlažnost in drugih okoljskih dejavnikov sprememb, bo to povzroči nestabilnost Capacitive tip slika na lesu ali celo visečih. Kot je uporaba uporabnika ob istem času telo blizu zaslona lahko povzroči premik tudi v prenatrpanih množice bo povzroči tudi visečih. To je predvsem zaradi delovanja Capacitive Touch Panel tehnologija, čeprav uporabnika prsti na zaslonu, vendar obstaja veliko v bližini zaslona, ki je veliko večja od prsti električno polje ob istem času, bo to vplivalo na položaj dotik sodnik.

3. visoki stroški Poleg tega trenutni kapacitivni dotik plošči v touchpad, ki pripadajo LCD slika na lesu koraki so še nekaj tehničnih težav, donos ni visoka, torej skoraj povečujejo stroške Capacitive tip slika na lesu.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd