Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Kapacitivna plošča na dotik tudi po številnih ljudeh Dobrodošli!

Kot je bilo že omenjeno, je bil uporovni zaslon z nizkimi stroški, dobri odzivni značilnosti lastnosti mnogih nizkoročnih kupcev všeč. Ne glede na to, ali so štiri žice odporne ali pet-žične uporovne, imajo popolnoma izolirano delovno okolje, ki je kot nalašč za prilagajanje različnim težkim okoljem. Toda uporovni zaslon ni brez pomanjkljivosti, uporovni zaslon na dotik iz operacije ni kapacitivno udobje, večkrat je uporovni zaslon na dotik opremljen tudi z namenskim pisalnim peresom za uporabo, včasih pa včasih potrebujemo tudi opis prstov za dokončanje operacije . Toda ta pomanjkljivost je tudi potreba nekaterih uporabnikov, nekateri uporabniki morda potrebujejo samo uporabo specifičnega peresnika za odpiranje, več pa se uporablja za prikaz vsebine namesto drsne operacije, tako da je na zaslonu z oprijemljivim zaslonom na dotik tudi veliko ljudje dobrodošli.

Capacitive Touch Panel s svojo ločljivostjo visoke ločljivosti in visoko prepustnostjo, enostavnim delovanjem in gladkimi funkcijami je prav tako dobil pohvalo večine ljudi in sledil. Danes je Capacitive Touch Panel eden od najpogosteje uporabljenih zaslonov na dotik, najpogostejši na številnih javnih mestih je Capacitive Touch Panel, zato smo zelo dobro seznanjeni z mobilnim telefonom tablični svetlobni prenosni opremi v uporabniški kapacitivni zasloni na dotik.

Kapacitivno zasnovo zaslona na dotik je telo, ki ga kot kondenzator klikne za uporabo, skozi človeško telo in zaslonski stik do ustreznega klikovnega dogodka, v primerjavi z zaslonom upora s pritiskom na dotik poti, s kapacitivnim delovanjem zaslona najbolj hitrih , v skladu z navadami uporabnika. Capacitive Touch Panel uporablja človeško telo kot elektrodo kondenzatorja. Če med vodnikom in delovno površino ITO obstaja dovolj velika kapacitivnost z vmesnim slojem, tok toka povzroči nepravilno delovanje Capacitive Touch Panel. Rokavice ali ročni izolacijski predmeti se pri dotiku ne bodo odzvali, to pa zaradi povečanja izolacije medijev.

Infrardeči zaslon na dotik je določen z merjenjem infrardečega vklopa in izklopa, da določite položaj na dotik, zaslon na dotik, ki se uporablja v transparentnem delu, ne sme delati (nekateri ne uporabljajo baffle). Zato je uporaba dober odboj za prenos svetlobe in za preprečevanje odbojne obdelave dobite dober vizualni učinek. Vendar pa z infrardečo omejitvijo prostornine cevi ni mogoče zagnati infrardeče visoke gostote, zato ta ločljivost zaslona na dotik ni visoka.

Površinska akustična valovna tehnologija je zelo stabilna in površinski zvočni val na dotik krmilnik zaslona z merjenjem časa dušenja na časovni osi, da izračuna lokacijo dotičnega položaja, zato je njegova natančnost zelo visoka. Zaslon z dotikom na površino z akustičnim valovom ima tudi tretjo os (os z), to je os tlaka - z izračunom zmanjšanja sprejemnega signala oslabitve je lahko velikost uporabnika, ki se dotika velikosti zaslona, ​​do 25 stopenj se lahko razdeli . Večja moč, zmanjšanje prejetega signala, je v celotnem zaslonu na dotik širši in globlji, le površinski zvočni val na dotik z zaznavanjem učinka na dotik.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd