Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Kapacitivni trendi na trgu zaslonov na dotik

Zdaj se Capacitive Touch Panel na trgu lahko razdeli na dve osnovni kategoriji. "Capacitive Touch Panel" in "neposreden dotik površine zaslona".

Notebook touchpad je "mehki dotik", ki je primarni predstavnik svojih senzorjev večinoma dvojni projekcijski kondenzator, Synaptics, Alps in ELAN so izklesali trg.

Nasprotno pa tehnologija "neposrednega dotika na površini zaslona" in trg je precej bolj zapletena, saj je znano, da ima šest osnovnih tehnologij na dotik, približno 20 vrst tipov tipk; proizvajalci na dotik so tudi globalni. Več kot 150.

2011 - 2018 Kapacitivni grafični prikaz stanja na trgu plošč na dotik kaže, da je v letu 2007 število touchpad 3,08 milijona, dohodek 1,3 milijarde dolarjev ...

Razvojni trend tehnologije dotika

2008 - 2017 Kapacitivni grafični diagram tržne tehnologije na plošči na dotik kaže, da je projekcija Kapacitivni zaslon na dotik glavni trg s tehnologijo tržišča na dotik na platnu.

Z iPhone, iPad in drugimi izdelki, ki uporabljajo projekcijski kondenzator (P-Cap) priljubljenost tehnologije na dotik, projekcija Kapacitivna tehnologija na dotik je postala srca milijarde uporabnikov, ki se dotikajo izkušenj: večtočkovni sinhronizacijski dotik Control, brez robov, odlične optične zmogljivosti in največ pozornosti do popolne uporabniške izkušnje.

Prednosti in omejitve projektne kapacitete

Podpora za neomejen multi-touch, zelo lahek dotik (ničelni tlak), podpora industrijskega oblikovanja brez robov, visoka kakovost optičnega prikaza zaslona (primerjalni refrakcijski indeks, ki ustreza ITO), zelo trpežen (krmilnik na dotik je zelo varen), brez vpliv drobljenja ali onesnaževalcev, ta vrsta očitnih tehničnih prednosti, tako da bodo skoraj vse potrošniške naprave, vključno z mobilnimi telefoni, tablični računalniki, superbooks, uporabljale to tehnologijo na dotik.

Kapacitivna plošča na dotik Ni treba posebej poudarjati, da je na tržnem trendu projekcijska kapacitivna tehnologija na dotik postala "vladar" industrije na dotik.

Kapacitetna plošča na dotik Poleg potrošniške opreme je njena uporaba na vertikalnem trgu tudi močan razvojni trend, zlasti na trgu zdravil, na trgu iger na srečo, na trgu informacijskih poizvedb. Tržno povpraševanje po opremi MTBF (povprečni interval napak), multi-touch in se dotaknite potreb trga iger na srečo za svojo napravo z več tipkami, nič zahteve glede načrtovanja meje; Kapacitetna tržna oprema za informacijsko poizvedbo na zaslonu na dotik MTBF (povprečna napaka) Intervalni čas povpraševanja po teh trgih se mora preklopiti na tehnologijo projekcij na dotik.

Kapacitetna plošča z zaslonom Na trenutnem tržnem povprečju tehnične ravni je projekcijski kondenzator na teh trgih omejen samo: ko je velikost zaslona večja od tabličnega računalnika, bodo stroški opreme pokazali eksplozivno rast, velikost trga velikega krmilnika in Uspešnost je še vedno nestabilna.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd