Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene pridejo na vaši strani

Graphene kot kralj novih materialov, osveževanje človeško razumevanje materialnem svetu, to sleherni uporaba izdelkov, ki se nanašajo na naše prihodnje življenje. "To je Kitajska graphene industrija zavezništvo direktor, kitajske akademije znanosti, Shanxi premog Kemijski inštitut, namestnik raziskovalec Dr. Chen Chengmeng vrednotenje graphene.

Kako bo graphene vplivajo na naše življenje? Oglejmo si.

Hitro dajatev dajatev zaklad

Kakovostne športne opreme

Lahek fotografije opreme

Shranjevanje energije je glavno vlogo graphene, uporaba graphene baterije ni omejena na električna vozila in smo seznanjeni z dajatev zaklad. Ni 15 minut hitro odgovoren "King King" stroška Po, polnjenje, hitrost je 20-krat redni brezplačno zaklad. Veliko ljudi v industriji, verjamem da graphene baterije v panogi mobilne telefonije bo igral pomembno vlogo v prihodnosti, bo predvidoma postala mainstream baterije mobilnega telefona, in resnično oblikovanje hitro hitro.

Z uporabo njegove svetlobe in močne značilnosti, graphene uporablja tudi narediti kakovostno športno opremo kot so ročaji loparji za tenis in badminton lopar perifernih materialov, golf klube, čelade, sanke, itd, ne samo za povečanje trajnosti športne opreme, je mehansko trdnost izdelka lahko tudi močno zmanjšati svojo težo, športno opremo, ki je lažji in močnejši, in izboljšanje udobja športnika.

Poleg tega graphene lahko dober osnovni material za fotografski opremi. Iz samega fotoaparata glede strukture, uporaba graphene okrepiti spremenil plastike kot surovina, fotoaparat lupine, objektiv lupine za učinkovito lahek design. Graphene materiala ne samo odlično alkohola, vendar ima tudi visoko prevodnost, tako modeliranje lupine primeru ali objektiv kamere lahko tudi elektromagnetne lastnosti zaščitnega. S spremljevalnimi prostori, graphene spremenil polimer material iz Tronožni nosilec, kot trenutno uporablja stativ ogljikovih vlaken, vendar tudi hujšanje 20 %, česar ljudje iti ven za izvedbo bolj priročno.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd