Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene pridejo na vaši strani

Avto hujšanje

električni avtomobil

In trenutno ljudi v življenju najbolj razširjen na področju graphenes na število prometa. "Nasipna teža graphene prahu je samo 3 g/l, to je 500 ml steklenici mineralne vode je polna graphene samo tehta 1,5 gramov, vendar graphene je 200 krat močnejša od jekla, moč, največji materiala." Li Xiaoming je dejal, da značilnosti graphene bi bilo idealno lahek področja prevoz materialov.

Podatki kažejo, da če vozilo težo zmanjšanje za 10 %, goriva lahko poveča za 6 % do 8 %; avto pripravo kakovosti za vsako zmanjšanje 100 kg, 100 km porabe goriva se lahko zmanjša 0,3 do 0,6 litrov. Zato je bistvenega pomena za izboljšanje gospodarstva vozila z zmanjšanjem teže vozila z graphene spremembo zdravljenja. Glede vožnje po teži dirkalnika, skupni pospešek avtomobila bo bistveno izboljšala, postane višja občutljivost nadzor, nadzor stabilnosti vozila, hrupa, vibracij in druge vidike, ki so izboljšali.

V avtomobilskih pnevmatik, Sichuan University, država ključ laboratorij polimernih materialov inženiringa neodvisno razvila prvi svetovni graphene plaščev. Poleg tega prvi zrakoplov uporablja graphene okrepiti krilo model letala Prospero v britanski Farnborough International Airshow uspešnem letu; leta 2016 v Evropski kompozitni materiali razstava, razstavljenih je opremljen z graphene - polipropilen kompozitni lopatic UAV, mehanske lastnosti in toplotne učinkovitosti so bili izboljšani.

Shranjevanje energije je glavni aplikacijskem področju graphene. "Videz graphene baterije za dosego konceptu 'zeleno življenje, zelena potovanja' res vodi zeleno življenje." Kitajske akademije znanosti, Shanxi premog kemične asistent raziskovalec Dr. Su Fangyuan rekel da graphene uporablja za baterije izdelke, kot so trenutno število mest ulice poteka na vodilu super kondenzator nove energije. Super kondenzator je tradicionalni kondenzator in baterije med elektrokemični energije naprave za shranjevanje, v bližini avtobus, elektronske igrače, zasilne luči, kolikor je pametnih omrežij, elektrarne imajo svoje mesto, in super kondenzator uporabljenega materiala je graphene .

Trenutno veliko električna vozila za litij-ionska baterija kot vir energije, litijeva baterija zaradi svoje značilnosti čas polnjenja je na splošno daljši (2 do 3 ure). Graphene kot nano-prevodnih dodatka, njegove inovativne aplikacije na litij lahko bistveno zmanjša notranji odpor, izboljšanje hitrosti polnjenja, polnjenje, čas se pričakuje, da se skrajša za 1 uro. Raziskovalci novinarji na kraju samem predstavitvene graphene kondenzatorji hitro dajatev in odvajanje poskusov, novinar videl majhen kos graphene produciral akumulatorja in izpust le deset sekund.

Ob istem času, dodajanje graphene lahko tudi zmanjša baterijo iz izgube in toplote, izboljša varnost delovanje baterije in do določene mere, izboljšanje gostote energije baterije, povečanje kilometrine avto, olajšati potovanje anksioznost, izboljšanje vozila uporaba.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd