Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene ima odlične mehanske lastnosti

Graphene je dvodimenzionalna satja ogljika material, sestavljen iz atomov ogljika v skladu s šesterokotno dogovor. Ogljikom in ogljikovih atomov s kombinacijo sp2 hibridne, njegova struktura je zelo stabilen. Posebno strukturo graphene vodi do njene številne odlične lastnosti. Graphene se trenutno nahaja v trdote materiala za največji, in ima odlične mehanske lastnosti, teoretično površine do 2600m 2 / g, z izjemno toplotno prevodnost, do 3000W / (m · K). Poleg tega graphene ima dobro prevodnost. Pri sobni temperaturi, se lahko njegovo gibljivost visok kot 20000cm 2 / (V · e).

Zaradi odličnih lastnosti graphene, raziskovalci menijo, dodajanje kot okrepitev matrika materialu za izboljšanje učinkovitosti matriko materiala. Specifične površine graphene je pogosto zbralo, ne le zmanjša svojo zmožnostjo adsorpcije vendar pa vpliva tudi odlične zmogljivosti graphene sama, torej vplivajo na uspešnost graphene okrepiti kompozitnih materialov. Poleg tega ta združitev je nepopravljiva, razen če uporaba zunanjih sil, kot so ultrazvok in močno mešanje, tako da so enakomerno porazdeljeni. Za pridobitev odlično graphene okrepiti kompozitov, raziskovalci naredil nekaj raziskav pri premagovanju graphene strnjenega naselja.

Ena izmed pogosto uporabljenih metod je za oksidacijo grafit in ultrazvok za proizvodnjo grafita off oksida in jih potem s kemično metodo za zmanjšanje na graphene, pripravo graphene med obstoj močne van der Waalsov, enostavno zbrati v raztopini. Drug pogost način je enakomerno razpršite graphene v organskem topilu ali vodne raztopine površinsko aktivne snovi za adsorbira na molekularno ali površinsko aktivne snovi na površini je graphene in doseči učinek razpršenosti monolitno graphene. Sposobnost, da zavira strnjenem graphene ga fizikalnih in kemičnih sprememb je bilo dokazano, vendar ali nečistote v nastanek kompozita vpliva na lastnosti kompozita še vedno jih je treba preučiti.

Nekaj površinskih nanosov in druge metode se lahko uporablja tudi za izboljšanje v solventnih medijih graphene. Za izboljšanje površine zlepljenja graphene in bakrene matrike, je mogoče pridobiti kompozitnega materiala, v katerem je graphene enakomerno porazdeljenim z bakrom. Ugotovljeno je, da je graphene lahko biti enakomerno porazdeljenim v Baker matrike z opazovanjem iz kompozitnega materiala. Jing uporablja gallic kisline z močno zmanjša sposobnost kot stabilizator in reducent pridobiti visoko dispergirajo graphene. Njihova analiza je zaradi tvorjenja π-π konjugata interakcije med benzen ring strukture in graphene molekula, ki je adsorbiran na površini graphene kot stabilizator. To naredi v graphene list ima močan negativen naboj, preprečiti nadaljnje kopičenje graphene skupaj, da bo bolj težko združiti, da zagotovi, da je na pripravljene graphene ima veliko razpršenost.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd