Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Katalizator Graphene ploščo

Omejitve graphene

1, visoki stroški, najvišjo ceno dosegel 5.000 juanov/gram, v industriji, "črno zlato," je dejal, zato graphene tehnologije igralci so v bistvu hrust, IBM, Intel in drugi pomembni razlogi za velikani.

2, graphene tehnologije obstajajo omejitve, rast zahteva strog nadzor pogojev.

3, ne morejo doseči velike vloge.

Velikost trga Graphene

Glede Kitajske graphene obrt alliance je pričakuje, trenutne globalne letne zmogljivosti graphene doseže 100 ton, v naslednjih petih letih do deset let bo dosegla kilotono ravni. Do leta 2020, bo svetovni trg velikost graphene presega 100 milijarde juanov, Kitajska predstavljala za 50 % do 80 %, Kitajska, ki se v industriji globalno graphene igrajo vodilni in ključno vlogo.

Graphene hype pot

Graphene špekulacije je značilno dolgo cikel, pojem bolj tehnične dosežke več zlahka iskan. Kot so nekoč graphene tranzistorji, graphene razsoljevanje, graphene baterije, so bili nad sredstvi, ki so ugodne.

Od časa do časa, že 2011, kapitalskem trgu vžge z velikim navdušenjem za graphene. (2 000532) zaradi gospodarstvo graphene podjetje na trgu spoštuje, stalež dvignila več kot 30 % več kot šest mesecev, 2 leti kasneje, trgu pobota nov krog deležev delnic špekulacije, tem bolj nor, eno in pol mesecev cena delnice skoraj podvojila.

Obdobje, koncept graphene je zastala, izginil. Šele leta 2016, graphene in nato v meso in krompir, varovalka je ustanovitelj Huawei Ren Zhengfei redkih omenja v intervjuju graphene, je bil takoj ocvrte kot industrije brata prenesti naložbene signalom.

Za delež v graphene, poleg industrije tehnologijo prodorov in drugih dobrih, novih materialov ali graphene teme forumih in srečanja, itd, je tudi spodbuda za ploščo, ki potiska v graphene ploščo v je čas testiralo.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd