Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene Powder je nov dvodimenzionalni ogljik

Kot vsi vemo, je kovinska korozija zelo resen globalni problem, svet vsako leto zaradi kovinske korozije, ki jo povzročajo neposredne gospodarske izgube v višini okoli 700 milijard ameriških dolarjev, korozija, ki jo je povzročila kovinska korozija, predstavlja 4% bruto nacionalnega proizvoda (BDP ) Visoko zmogljivi težki premazi so pred kratkim.
grafenskega prahu kot novega dvodimenzionalnega ogljikovega materiala s skoraj popolnimi fizikalnimi lastnostmi in stabilnimi kemičnimi lastnostmi. Prevodnost je 25-krat večja od bakra, duktilnost je 136-krat večja od zlata, mehanska trdnost je 105-krat večja od jekla, hitrost prevodnosti je 2,7-krat vlakna, toplotna prevodnost 5300 w / mk in ima kemično inertno, lahko kislo in alkalno. Glede na zgornje lastnosti je grafen idealen prevlečen material za dodajanje materialov.
Stranke uporabljajo moje podjetje grafen v prahu v barvi za uspešno dodajanje, brez dodajanja barve grafena v prahu v primerjalnem testu, njegova adhezija in učinkovitost sončnega pršila sta bila znatno izboljšana. V nadaljevanju je eksperimentalna situacija:
Eksperimentalni proces: v akrilni smoli na osnovi vode, dodajanje dveh tisočink grafena v prahu in določena količina železa rdeča, po 7 dneh normalnega testa strjevanja.
dodatek za grafen v prahu: pomešano z rdečo železo po mletju za priključitev.
Rezultati testa: ① dodajanje barvnega barvila v barvi grafena, čas penjenja kot neprepusten premaz za prevleko 1 uro (da se ne vključi v čas uvajanja 2 ur), 50% zastoj kontrasta; ② dodajanje barvila v barvi grafena, močnejša adhezija.

Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd