Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene iz tisoče Pet ena

Za nova vozila energetsko, baterija "dajatev počasi, ne daleč teči" kritike, ni mogel odpreti srca potrošnikov zapleten jarem. Trenutno, nove energije vozila baterija industrija je v svinčeno-kislinskih akumulatorjev in tradicionalne litij baterija ozko grlo stopnjo. Julij 8, naše podjetje potekal nov izdelek graphene litij-ionska baterija konference, kaže na svetu prvi graphene litij-ionska baterija izdelki - "Kralj", naj bi dosegel prvi preboj nove energije baterije tehnologije.

Graphene tisoč pet iz zavezanost k prevodnega materiala

Graphene je dvodimenzionalne ravninske materiala lattice šesterokotne satja je sestavljena iz eno-plast ogljikovih atomov. To je odlično toplotno prevodnost, mehanske lastnosti, visoko gibljivost, visoko specifične površine in kvantni Hallov efekt. Je najboljši trenutno prevodnega materiala. Graphene litij-ionska baterija, uporabo litijevih ionov v graphene površine in elektrode med hitro masa značilnosti gibanja od/do letališča, razvila nova baterija energije. In "King" je uporaba te funkcije, da izpolnjujejo pogoje na 5 ℃, 15 minut, da doseže hitro polnjenju in praznjenju, in lahko delo v -30 ~ 80 ℃ okolje, življenjski cikel od do približno 3500-krat. V področju test "King King" dajatev s 15 minut, je navaden polnjenje proizvodov 1/24.

Graphene kot vlada močno razviti petrolene litij-ionska baterija, imamo edinstveno prirojene pogoji. Grafit kot surovine za proizvodnjo grafita, energetsko bogatih v naši državi, nizke cene. Graphene čeprav smo in drugod po svetu so na področju štartne linije, zaradi prednosti first floor vode, kot tudi nenehno poglabljanje prihodnje raziskave, verjamem da graphene hitro polnjenje dobe ni daleč , in zdaj lahko pričakujemo, da to "Material" bo kakšno presenečenje.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd