Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Graphene posebna struktura

Graphene je dvodimenzionalna satja ogljika material, sestavljen iz atomov ogljika v šesterokotno dogovor. Ogljikom in ogljikovih atomov s kombinacijo sp2 hibridne, njegova struktura je zelo stabilen. Posebno strukturo graphene vodi do njene številne odlične lastnosti.

Graphene se trenutno nahaja v trdote materiala za največji, in ima odlične mehanske lastnosti, teoretično površine do 2600m 2 / g, z izjemno toplotno prevodnost, do 3000W / (m · K). Poleg tega graphene ima dobro prevodnost. Pri sobni temperaturi, se lahko njegovo gibljivost visok kot 20000cm 2 / (V · e).

Zaradi odličnih lastnosti graphene, raziskovalci menijo, dodajanje kot okrepitev matrika materialu za izboljšanje učinkovitosti matriko materiala.

Vendar pa specifične površine graphene kaže, da skupaj, aglomerirane ki ne le zmanjšuje adsorpcija zmogljivosti pa vpliva tudi na odlične zmogljivosti graphene sama, torej vplivajo na uspešnost graphene okrepiti kompozitov. Poleg tega ta združitev je nepopravljiva, razen če uporaba zunanjih sil, kot so ultrazvok in močno mešanje, tako da so enakomerno porazdeljeni. Za pridobitev odlično graphene okrepiti kompozitov, raziskovalci naredil nekaj raziskav pri premagovanju graphene strnjenih naselij.

Ena izmed pogosto uporabljenih metod je priprava-oksid grafit oksidirani grafit in ultrazvok, in nato kemijsko zmanjša na graphene. Obstaja močna van der Waalsova sila med graphene pripravljeni pri tej metodi in enostavno, da se kopičijo v raztopini.

Drug pogost način je da se enotno razpršijo graphene v organskem topilu ali vodne raztopine površinsko aktivne snovi za adsorbira na molekularno ali površinsko aktivne snovi na površini je graphene in za dosego učinka monoklinski graphene z na klasične sila zavrnitve in razpršenost Medmolekulske sile.

Sposobnost, da zavira strnjenem graphene ga fizikalnih in kemičnih sprememb je bilo dokazano, vendar ali nečistote v nastanek kompozita vpliva na lastnosti kompozita še vedno jih je treba preučiti. Nekaj površinskih nanosov in druge metode lahko uporablja tudi za izboljšanje v solventnih medijih graphene.

Jiang z površinsko spremembo graphene, s čimer se izboljša vmesnik med graphene in bakrene matrike, polistirena v Baker enotno disperzija iz kompozitnega materiala. Morfologija je kompozitov je ugotovljeno, da biti enakomerno razpršena v Baker matrike.

Jing uporablja gallic kisline z močno zmanjša sposobnost kot stabilizator in reducent pridobiti visoko solventnih medijih od graphene. Njihova analiza je zaradi tvorjenja π-π konjugata interakcije med benzen ring strukture in graphene molekula, ki je adsorbiran na površini graphene kot stabilizator.

To naredi v graphene list ima močan negativen naboj, preprečiti nadaljnje kopičenje graphene skupaj, da bo bolj težko združiti, da zagotovi, da je na pripravljene graphene ima veliko razpršenost.

Med tem testom mogoče videti, material ali postopek lahko uporabljajo za izdelavo gramoza enakomerno razpršene v matriki, s tem izboljšanje zmogljivosti kompozitnih materialov.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd