Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Kako Graphene prispevajo k razvoju topniška jedinica Technology?

Konec novembra 2015, poslovne opreme komunikacije visoko-profil objavila svoje najnovejše izdelke. Izdelek uporablja graphene kot baterija material, lahko močno skrajša čas polnjenja, izboljšanje polnjenje zmogljivost akumulatorja. To poročilo v enem naletu povzročil pozornost posameznika in Skupnosti pozornost graphene na novo višino.

Kaj je graphene?

Iz Baidu enciklopedija, lahko vemo:

1. Graphene (Graphene) je pridobljen iz grafita material, sestavljene iz ogljika atomov samo eno plast debeline atomsko dvodimenzionalno kristalov.

2. graphene je najtanjši materiala, ampak tudi najmočnejše material, lomljenje kot najboljše jekla, ki je celo višja 200 krat. Hkrati je zelo dobra prilagodljivost, raztezanje, lahko doseže velikost 20 %. Je na svetu najtanjši, najvišjo moč materiala.

3. Graphene trenutno najdemo v najtanjši, največja moč, najmočnejši toplotno prevodnost nove vrste nano-materialov, graphene se imenuje "črno zlato."

Z eno besedo, graphene je Red velikosti material nanometrov, z visoko trdnost, visoko elastičnost in visoko prevodnost in druge lastnosti.

Kot a nanomaterial graphene daje vtis, da lahko postane kandidat za izdelavo materialov dvigalo prostor. Tudi v Baidu enciklopedija, električne lastnosti graphene le del njegovega delovanja. Če to ni v tretja točka "mimogrede" omenjam visoko prevodnost, potem le iz opredelitve gramoza in baterijo je težko najti razmerje.

Nanomaterialov pa, razred svetove, da ljudje nimajo, in razum, bomo dobili iz makroskopske sveta tudi ni prepisano v mikroskopski svet.

Če nano-obseg graphene lahko izboljša učinkovitost delovanja baterije za pomoč, boste morali analizirati načelom iz baterije.

Drugi, odnos med elektrodo materiala in akumulator zmogljivosti

Vemo: iz mikroskopskega vidika akumulatorja in Razrešnica proces, v resnici, je kationov v elektrodo "mozaik" in "izklop" proces. Torej, več lukenj v elektrodo material, več hitro proces gre. V makro vidika je delovanje akumulatorja in Razrešnica hitreje.

Mikrostruktura graphene je mreža, sestavljena iz ogljikovih atomov. Zaradi vitkosti omejitev (samo debelino enega sloja atomov), gibanje je kation je omejeno. Hkrati zaradi omrežju strukture, iz graphene elektrodo materiala je tudi dovolj luknje.

Iz tega vidika, graphene je nedvomno zelo dobra elektrodo material.

Glede na Rensselaer Polytechnic Institute v New York, ZDA kažejo, da uporaba graphene kot prototip material baterije, polnjenju in praznjenju hitrost presega 10-krat litij-ionska baterija.

Tretje, status graphene raziskave

Purdue University (Purdue University) preučuje z novo, bolj preprost način za ustvarjanje materiala tehnologije nano-elektrode. Univerza raziskave kažejo, da bo uporaba nano-materialov v baterijo, poveča kapaciteta baterije in polnjenju in praznjenju hitrost.

Trenutno, Južna Koreja je Samsung Electronics se tudi ukvarja z površini silicij dodati graphene obložene silicija na osnovi anode material raziskave. Če študija lahko uspešni, litij-ionske baterije povečala za več kot 2-krat.

Te študije povzema prednosti dolgo življenje materiali na osnovi silicija in velika kapaciteta polnjenja graphene materialov, s poudarkom na kako proces proces graphene na podlagi silicija materialov.

Samsungov raziskovalci razširile učinkovito površine anode s premazi graphene prevleke na površini elektrode silicijevega karbida. Hkrati s katode v kombinaciji litij kobaltov oksid, tako da baterija polnjenje na enoto prostornine gostote energije večje olja, njegovo življenje je tudi povečala prodaji trg avtobusna litij-ionskih baterij 1,5 - 1,8 krat.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd