Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Shangdong Hengyu Izdelava grafenskih pnevmatik

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Šesti Element je nedavno predstavil pnevmatiko Horizon HD za javnost na dogodku GraphChina 2016 v Ljudski republiki

Grafen je dejal, da zmanjša obrabo za 25%

Shangdong Hengyu Technology je postal najnovejši proizvajalec pnevmatik, ki napoveduje, da izdeluje pnevmatike na temelju Nobelove nagrajence gradbene grafene. Druga podjetja, ki uporabljajo grafene v pnevmatikah, vključujejo kolesni vijačnik Vitorria in hitro rastoč kitajski proizvajalec Sentury Tire .

Po mnenju družbe, ki oskrbuje Hengyu s tehnologijo Graphene (Technology Sixth Element Materials), je Shangdong Hengyu razvil "formulacije pnevmatik", ki jih podjetja pravijo, kažejo na pozitiven vpliv grafena na zmogljivost pnevmatik.

Hengyu in Šest Element poroča, da dodajajo "zelo majhno količino" šestega elementa "SE2430 grafena, da se pnevmatika zmesi tekalne plasti. Zato se je stopnja obrabe po poročanju zmanjšala za "več kot 25 odstotkov". Ob istem času se trdi, da je bila "več kot podvojena".

Šesti element je nedavno predstavil rezultantno pnevmatiko Horizon HD za javnost na dogodku GraphChina 2016 v Ljudski republiki.

Torej, kako blizu je ta serijska proizvodnja? Glede na spletne vire za novice, testiranje na cesti se približuje, trženje grafena pa naj bi začelo to stran božiča 2016.

Šesti element ustanavlja evropski urad

Technology Sixth Element Materials, s sedežem v Changzhou, Kitajska, je proizvajalec grafenskih kosmičev, grafen oksida in sorodnih materialov. Ti se uporabljajo v različnih aplikacijah, med drugim: praškaste barve in protikorozijske premaze, sintetične folije in baterije. Vendar pa se trenutno osredotoča na "premaze, polimere (plastične mase, kompozite, vlakna), gume in baterije", in ko pravite gumo, to seveda vključuje pnevmatike.

Podjetje je pred kratkim odprlo prodajno pisarno v Evropi in za direktorja prodaje imenovalo Bernharda Münzingja nekdanjega direktorja podjetja BASF in Gelita. Cilj novega evropskega urada šestega elementa je razvoj poslovnih odnosov in seveda prodaje s ključnimi inovatorji na območju Evrope na srednji velikonočni in afriški. Dejansko je evropska pisarna prvi korak pri vzpostavitvi svetovne prodajne in distribucijske mreže - nekaj, kar si podjetje prizadeva doseči v naslednjih nekaj letih.

Glede na Graphene-Info.com, Šesti Element (T6E) trenutno proizvaja 100 ton / leto grafenskih kosmičev in oksida v svoji tovarni v Chengzhou na Kitajskem. To spremlja nova pilotna oprema, ki je dodala 110 ton / leto grafenskega oksida in 55 ton / leto grafena v tovarni podjetja Changzhou. Ta obrat je opisan kot "stanje tehnike in zelo avtomatiziran".

Poleg tega Šest Element poroča, da dela na drugem proizvodnem obratu, ki bo imela 250 ton / leto grafitnega oksida in 125 ton / leto grafenskih kosmičev. Gradnja te lokacije je že v teku, z drugo proizvodno linijo, ki prinaša skupno zmogljivost do 250 ton / leto grafena oksida 125 ton / leto grafena, ki prihajajo na spletu avgusta 2016.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd