Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Uporaba grafena v prahu je raznolika

V naslednjih petih letih se bodo cene grafena v prahu še naprej zmanjševale leta 2020, cene grafena v prahu se bodo znižale na 50.000 juanov / tono, ustrezna velikost litijevega akumulatorja na trgu litijevega akumulatorja bo presegla 1,1 milijarde.

Uporaba grafenskega prahu v litij-ionski bateriji je raznolika in obstajajo tri glavne aplikacije, ki se uporabljajo kot pozitivno in negativno elektrodno prevodno sredstvo, ki se uporablja v bakreni foliji ali aluminijastem funkcionalnem premazu in kot elektrodni material. Komercialno se uporablja kot prevodni aditiv v katodnem materialu, da izboljša električno prevodnost elektrodnega materiala, da izboljša učinkovitost povečave in življenjsko dobo cikla.

Grafenski prah na področju litijevih baterij se večinoma uporablja kot prevodni agens grafenskega praška, ki je enakovreden katalizatorju. Glede na utežni odstotek gradivo katodnega grafena 1% - 2% (večinoma približno 1%), če je katodni material z litijevim železovim fosfatom, grafena predstavljala približno 2%, uporaba grafena v prahu, se je bistveno povečal , Boljši spol, hitrost polnjenja in praznjenja.

Pri nanosu elektrodnih materialov litijevega akumulatorja, materiala grafenskega prahu anode v glavnem sestavljeni materiali iz grafena v prahu. Grafit se zdaj pogosto uporablja v anodi materiala litijevega akumulatorja. Grafit ima kristalno večplastno strukturo, lahke litijeve ione, vgrajene v vmesni sloj LiC6, je stabilna izvedba anodnega materiala, vendar njegova teoretična kapaciteta ni zadostna in omejuje kapaciteto akumulatorja.

Mavec ima edinstveno dvo-dimenzionalno konstrukcijo satastega kristala z visoko specifično površino in mobilnostjo nosilca, v litiju ima veliko prednost, to je litijevih ionov v procesu obračanja reverzibilnega močnega, zmanjšuje cikel izgube zmogljivosti, močno izboljšuje Zmogljivost baterije in zmogljivost cikla akumulatorja. Grafenskega praška je mogoče nadalje pripraviti v anodni material iz silicijevega ogljika, znova napolniti in izprazniti, da izboljšamo korak. Vendar pa je zaradi omejitev tehnologije uporabe sedanje pomanjkanje stabilnosti uporabe materiala anodnega litijskega akumulatorja z litijevimi akumulatorji, prepustnost materiala grafidnega prahu litijevega akoda in materiala še vedno zelo nizka.

Zaradi hitre rasti proizvodnje novih energetskih vozil se je trg litijevih baterij za shranjevanje energije postopoma začel, poraba litijevih akumulatorjev se je postopoma povečevala, tržno povpraševanje po litijevih baterijah bo tudi hitro povečanje zagona za spodbujanje širitve zmogljivosti litijevega akumulatorja. Letna proizvodnja litijevega akumulatorja leta 2020 lahko doseže 170 GWH.

S tržnim delovanjem litijevih baterij se še naprej izboljšuje, grafitna litijeva litija baterija na področju tehnologije aplikacij za postopno nadgradnjo se bo postopno povečevala grafen v litijevih baterijah. Do 5% vsebnosti grafena, da bi ocenili površino litijevega akumulatorja 2020, ki ustreza povpraševanju po več kot 20.000 tonah grafena.

Industrijsko raziskovalno središče za investicijske svetovalce za obdobje 2016-2017 je uporaba grafenskega prahu na področju raziskovanja litijevih baterij, celotna penetracija na trgu je sorazmerno nizka, ta stopnja dinamike rasti industrije je predvsem posledica hitre rasti novih energetskih vozil Prinesel litijeve kapacitete baterije.

2017 let kasneje se lahko novo okolje za politiko energetskih vozil spremeni, vlada za preklic subvencij za nova energetska vozila je zelo verjeten dogodek, zato bo zmogljivost proizvodnje litijevih baterij nihala, počasna rast. Vendar pa je ta stopnja grafenskega prahu za tehnične pogoje materiala anodnih litijevih akumulatorjev zrela, se bo grafen na področju prodiranja litijevega akumulatorja hitro povečal, hitrejša širitev tržne velikosti, rast trga predvsem temelji na tehnologiji.

Grafen prah v letu 2015 glede na padec v višini več kot 90%, raziskovalni center za investicijske svetovalce v industriji je napovedal, da se bodo v naslednjih petih letih cene grafena v prahu leta 2020 še naprej zmanjševale, cene grafena v prahu padle na 50.000 juanov / tono, Litijevega akumulatorja na trgu granitnega prahu velikost trga bo več kot 1,1 milijarde.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd