Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Era Graphene še ni prispel

Vendar je bil rojen za deset let, moj pregleden mobilni telefon kje?

V resnici, v letu 2012, Konstantin Novoselov, ki je osvojil Nobelovo nagrado za graphene, in njegovi kolegi objavil članek o "Naravo" za razpravo o prihodnosti graphene, dve leti razvoja tudi v bistvu dokaz njihove napoved. Je prepričan, da je kot material, graphene "prihodnost je svetla, pot je zapleten", čeprav jo lahko igrajo pomembno vlogo v prihodnosti, ampak pred nekaj večjih težav pri premagovanju, ta prizor ne bo prišel. Še pomembneje je, ob upoštevanju velike stroške industrije, prednosti graphene morda ne bo dovolj da bi bilo preprosto zamenjati obstoječe opreme - svoje prave možnosti, morda zaradi svoje edinstvene funkcije po meri novih aplikacij na

Kaj je graphene na koncu?

Graphene je prvi material se nahaja eno plast atomov. Ogljikovimi atomi med seboj povezani v šesterokotno očes. Svinčnik z grafitom enakovredna nešteto plasti graphene zloženi skupaj, in ogljikove nanocevke so graphene zapakirano v cev. Grafit, graphene, ogljikove nanocevke in globin.

Zaradi kemijske vezi med atomi ogljika, je vztrajen graphene: lahko bend velikim kotom, ne da bi poškodovali, ampak tudi proti visok pritisk. In ker samo ena plast atomov, elektronski gibanje je omejeno na letalo, prinesel nove električne lastnosti. Graphene je pregledna v vidni svetlobi, vendar nepredušno. Te funkcije se zelo primerna surovina za zaščitno in pregleden elektronskih izdelkov. Vendar primerna za pravico, res ne pridejo tako hitro.

Eno od vprašanj: priprava. Nam veliko študije kažejo neverjetno značilnosti graphene, vendar obstaja past. Te čudovite funkcije so zelo zahtevne, na vzorcu kakovosti. Dobiti najboljše električne in mehanske lastnosti graphene vzorcev, potrebo po zamudno in drago pomeni: mehanske stripping način - z lepilnim trakom na grafit, umetno stripping graphene. Ne smej, Novo Shawlov v 2004 so tako pripravljeni graphene.

Čeprav potrebna oprema in tehnične vsebine se zdi, da je nizka, vendar problem je stopnja uspešnosti je nižje, zaslužiti nekaj vzorcev za raziskave lahko tudi industrijska proizvodnja? šala. Industrializacije, to pomeni brez uporabe. Tudi če ne obvlada moj svetovnih grafit, nekega dne lahko lupine nekaj kosov...... seveda, zdaj imamo veliko drugih načinov za povečanje proizvodnje in zmanjšanje stroškov - težava je, da te metode kakovosti proizvodov in padec. Imamo tekoče stripping metoda: grafit ali podobne ogljikovih snovi v površinske napetosti za ultra-visoke tekoče, in nato ultrazvočno bombardiranje graphene snežinka globoko. Imamo metoda nanašanja tankih: naj vsebujejo plin v Baker površinske kondenzacije, nastanek graphene tanko plast in nato izloča. Imamo neposredno rast metoda, sredi dve plasti silicija neposredno poskusiti vzgojiti plast graphene. Obstaja tudi kemični redoks način, z vstavitvijo kisikovih atomov ločite lista grafit, in tako naprej. Obstaja veliko načinov, ampak imajo tudi svoje področje uporabe, vendar doslej ni ravno primeren za obsežno industrializacije industrijske proizvodnje tehnologije.

Zakaj ni te metode lahko graphene visoke kakovosti? na primer. Čeprav osrednji del kos graphene je popoln šest-členskih prstan, je pogosto moten na robu in postane ali sedem-petčlenski obroč. To ne izgleda dobro, ampak proizvaja za metoda nanašanja tankih "kos" graphene ni res popolno, od ene točke rasti od a. To je dejansko število točk v isti čas nastanek "polikristalni", in je nikakor ne da zagotoviti, da te točke raste iz majhne koščke lahko popolnoma usklajena. Tako te deformirana obroči ne le porazdeljena na robu, vendar obstajajo tudi v vsak "eno" storite iz je graphene, postane strukturna šibkost, ki je enostaven za odmor. Še huje, ta odmor graphene zaceli kot polikristalnih kovin, in je verjetno, da razširi to ves čas. Rezultat je, da je moč celo graphene prepolovil. Material je problematično področje, kot ribe in Medvedova šapa ni nemogoče, ampak gotovo ne tako hitro.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd