Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Ministrstvo za industrijo in trgovino načrtov za spodbujanje Graphene Innovation Center

V zadnjem času, da bi spodbudili izvajanje Ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo, razvoj in reformo Komisije, Ministrstvo za znanost in tehnologijo o pospeševanju razvoja razvoja grafene industrije, številna mnenja, ki gojijo rast grafene industrije, da bi pospešili obsežno proizvodnjo grafenskih materialov in industrijskih aplikacij, je Urad za surovine in industrijo organiziral simpozij o razvoju grafinske industrije v Pekingu.

Peking gospodarske in informacijske komisije, provinca Heilongjiang za industrijo in informacijsko tehnologijo odbora, provinca Jiangsu gospodarske in informacijske tehnologije odbora, Ningbo gospodarske in informacijske tehnologije Komisija, Komisija za ekonomsko in informacijsko tehnologijo Shenzhen, Qingdao Hi-Tech Industrial Development Zone, Wuxi Huishan High-tech podjetja servisni center, tehnološko inovacijsko strategijo grafične industrije in druge enote udeležencev. Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo Oddelek za surovine, namestnik inšpektorja Lu Guixin, Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo načrtovanje oddelek udeležil sestanka.

Udeleženci so si izmenjali mnenja o razvoju grafenskih materialov v tej regiji, razvoju grafičnih gradiv enote, obsežnih proizvodnih in industrijskih aplikacijah, analizirali glavne probleme, s katerimi se sooča razvoj grafene industrije, in poglobljeno razpravljali o gradnji in zaščito intelektualne lastnine industrije grafena, standarda, ob uporabi aplikacije terminala za izgradnjo in izboljšanje industrijske verige, za spodbujanje prve serije predstavitev grafenskih izdelkov in drugih vročih in težavnih vprašanj na podlagi zgoščenega grafena 2016-2017 industrializacija za spodbujanje osredotočenosti, predlagane ukrepe za spodbujanje industrijskega razvoja. Simpozij je razpravljal tudi o poslanstvu in položaju operativnih funkcij predlaganega inovacijskega centra za grafine.

Z uvedbo ugodnih politik in spodbujanjem povezanih tehnologij bo grafenska industrija igrala pomembno vlogo v prihodnjem razvoju Kitajske. Grafena industrializacija zavese se bo odprla, pričakovati je, da bodo grafene prevodni aditivi, materiali za odvajanje toplote, prozorni prevodni film in druga področja prvega, da bi dobili industrijske aplikacije.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd