Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Nov Material Graphene razvija hitro v različnih območjih

NANNING, avgust 22--graphene foruma je potekalo v south China Guangxi Zhuang avtonomnih regiji ki zbralo več kot 400 raziskave iz različnih držav, vključno z 2010 cena Nobel lastnik Konstantin Novoselov.


Graphene je najmočnejši in najlažji material na svetu; enoslojni graphene je samo 0.335 nanometrov debel tudi z visoke električne in toplotne prevodnosti, ki ima široko uporabo možnosti na področju energetike, biotehnologije, vode virov, elektronske in omrežne tehnologije, letalske in avtomobilske industrije.

Kitajska je zaprosila za več kot 2200 graphene patentov, predstavlja 40 odstotkov na svetu. "Kitajska podjetja so razvili kup graphene aplikacije na področjih, kot so shranjevanje energije, barve in vodenje film, zato lahko pričakujemo hitre industrializacije," je dejal Shang Yong, stalni podpredsednik društva Kitajske za znanost in tehnologijo.

V teku graphene forum v Guangxi osebe kapitala Nanning, profesor Konstantin Novoselov dejal graphene pripeljala do veliko možnosti in priložnosti, ki začno novega materiala v telekomunikacije in Internet stvari.

Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd