Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Nova metoda lahko zbudi met kvišku Graphene Superprevodnost

Mednarodna ekipa je pred kratkim objavila novo poročilo "prebuditi" Superprevodnost graphene, in če tehnologija je zrel, se bo močno razširila področje uporabe tega gradiva, mednarodna ekipa, ki je pred kratkim objavila v britanski akademski list glasilo narave. Na

Graphene je dvodimenzionalna material, ki je ločen od grafit gradivo in sestavlja samo ena plast ogljikovih atomov. Ima tanke, težka, prevodni, toplotno prevodnost in druge lastnosti, je industriji je veliko upanje za nove generacije materialov. Znanstveniki so vedno verjeli, da ta material lahko Superprevodnost, vendar ni našel način, da potrdite.

Raziskovalci na Univerzi v Cambridgeu, Angliji in drugih institucij je graphene in "s prazeodimom cerijevega bakrovega oksida" superprevodnih materialov s poskusom, uspešno "zbudi" graphene, "spanje" superprevodnosti. Poskusi kažejo, da emajl razstavljene Superprevodnost ni od zunaj, "s prazeodimom cerijevega oksida" vloga je samo kot pomožna sredstva za spodbujanje povezanih Superprevodnost graphene.

Superprevodnost se nanaša na pojav, ki nekaj materiala popolnoma izgine pod določenimi pogoji, in trenutno teče v materialu brez izgube, brez izgube energije in toplote. Pojav superprevodnosti v elektronski industriji ima široko paleto možnosti, ampak ustrezne tehnologije od velikih praktično uporabo, obstaja veliko problemov.

Graphene kot a superconductor odpre veliko domišljije. Po mnenju raziskovalcev, "polirani" ko je graphene lahko uporabijo za izdelavo superračunalnikov in tako naprej.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd