Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Praktiãne izdelke Graphene so razdeljeni v dve kategoriji

Prvi, graphene materialne profil

Zdaj Svet ni jasno opredelitev graphene. 2004 britanski univerzi Manchester znanstvenikov Andrei Heim in Konstantin Norfolkov našel enoslojne graphene. Se dodelijo 2010 Nobelovo nagrado za fiziko za svoje delo odlično raziskave na graphene materialov. Zato začetno graphene samo se nanaša na eno plast atomov ogljika iz enotne strukture novega materiala, je samo eden ogljikov atom debeline dvodimenzionalno materiala. Vendar pa nadaljnje študije kažejo, da je iz električne narave, dve in tri, in celo deset plasti atomov ogljika imajo tudi svoje posebne fizikalne lastnosti, trenutno debelina 10 plasti atomov ogljika v listu grafit materiala je opredeljena kot graphene argument postopoma priznavajo akademiki. Nedavno ustanovljena Kitajska Metalsene unije standardizacijo odbor ugotovil, da debelina 10 plasti atomov ogljika v materialu pripada območju graphene.

Graphene je čarobno material, tako dolgo, kot dodatek malo v druge snovi morda čaroben učinek, ki je vreden materialne sektorja "super material." Graphene ne samo "najtanjši, najmočnejši", kot toplotni prevodnik, je bolje kot kateri koli drug material toplotni učinek. Uporablja graphene lahko znanstveniki razviti vrsto novih materialov s posebnimi lastnostmi. Zaradi svoje zelo nizko upornost, elektronov migracije je zelo hitro, je pričakovati, da se uporablja za razvoj tanjša, hitreje prevodno čipov, nadomešča silicija. Ker graphene je v bistvu pregleden, dober prevodnik, je primerna za izdelavo preglednih tip zaslon, lahke plošče in celo sončne celice. Super kondenzatorjev in čipov, je na svetu poudarkom na študiji graphene polja, ampak tudi prihodnost vrhunec revolucionaren napredek graphene. Uporaba graphene mora biti proces, ki se razteza od pritličen prenehati visoko koncu. Uporaba nizko-end aplikacije prevodnosti graphene bo vzpon v zadnjih dveh do treh letih, in uporaba fotovoltaičnih celic in nadomestiti silicijev čip čip območja, še vedno traja dolgo časa. "

Drugič, iz graphene

Praktiãne izdelke graphene razdeljeni v dve kategoriji: graphene film in graphene prahu. Obstaja veliko načinov za pripravo graphene v laboratoriju (glej sliko spodaj). Vendar pa je način za množično proizvodnjo graphene predvsem dve vrsti: ena je uporaba Nanašanje tankih plasti v kovinske površine, rastejo eno plast stopnja je zelo visoka, velik del graphene filmski material; ena je naravni grafit prek fizičnih ali kemičnih metoda drobljenje, nastanek graphene prahu. Graphene prah izgleda zelo fine črno prašek. Domače graphene prahu in graphene film je bil opremljen z množično proizvodnjo zmogljivost, predvidoma vrsto industrijske aplikacije graphene bo obsežnih razvaljamo. Kot high-tech materiala, graphene prahu proizvodnega procesa, raziskave in razvoj, tehnologije in opreme so zelo pomembni, proizvodnih stroškov dela so zelo majhne. Letna proizvodna zmogljivost 50 ton graphene prahu poslovanja na proizvodni proces le nekaj delavcev.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd