Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Šesti Element načrte financiranja 1 milijarde juanov zgraditi Graphene sistem

Na šesti element materialov technology Co, Ltd, ustanovljen leta 2011, je visokotehnološko podjetje, ki specializirano v raziskave in razvoj proizvodnje in prodaje graphene v prahu in v tehnični razvoj graphene aplikacije. v oktobra 2014, corporation je bila odobrena v sistem za prenos nacionalnih MSP delež Co, Ltd

Šesti element je prvi javno podjetje, katerega glavna dejavnost je graphene na Kitajskem, in tudi edino podjetje s proizvodno zmogljivostjo graphene prahu in CVD graphene film. Zdaj je v popolni lasti subcompany Wuxi graphene film technology Co, Ltd, ki se osredotočajo na proizvodnjo CVD graphene film. Šesti element in graphene tehnologije so več kot 50 R & D ljudi in več kot 100 graphene v zvezi s patenti, vključno z 34 patenti so odobrena. Ob istem času, smo zaposlili strokovnjaka mednarodno priznani graphene Rodney S. Ruoff kot glavni strokovni svetovalec.

Leta 2015, prihodkov iz prodaje Šeste elementa je 23 milijonov juanov, povečanje 637 % lanskega leta, to naj bi dosegel več kot 300 % rast v letu 2016 na tej podlagi. Šesti element je razvila cink-alil težka antikorozijski premazi z Dow Chemical in slanega razpršila času antikorozijski premazi lahko dosežejo več kot 3000 h, daleč presegajo tradicionalne antikorozijski premazi (nacionalni standard slanega razpršila čas je 600 h). Trenutno, težka antikorozijski premazi so pogosto uporablja v offshore vetrne energije in oceaneering. Ob istem času, podjetja graphene izdelki tudi uveljavljene PA6, JJEZA, gume, EPS in drugih področjih polimeri.

Družba bo šesti element kot platformo za izgradnjo graphene verigi sektorja: Izberite prevladujočega podjetja na različnih področjih, sodelujejo skupaj ustvariti ekosistemski graphene. Razen Wuxi graphene film technology Co, Ltd, je podjetje investiralo tudi petih družb, ki je velik v graphene gume, toplotno prevodni graphene film, antikorozijska graphene premaz in tako naprej. Leta 2020, je obseg prodaje je pričakuje, da presegati 1 milijarde juanov. Da bi sodelovali s podjetjem vzpostaviti strateški načrt za razvoj graphene ekosistema, namerava družba finance -1 50 milijonov milijard juanov nedavno za razvoj novih proizvodov in spodbujanje uporabe graphene izdelkov.


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd