Service Hotline
0519-81230981
Novice
Dom > Novice > Vsebine

Kategorijo izdelkov

Šesti Element odpre Evropskega urada, govorimo z novim direktorjem prodaje

Šesti Element materialov tehnologije je v Chengzhou, Kitajska temelji družbe, ki razvija in proizvaja graphene in graphene oksida materialov. Podjetja pred kratkim odprli prodajna pisarna v Evropi, in imenuje Bernhard Münzing kot direktor prodaje.

Bernhard je naravi dovolj, da sodelujejo v intervjuju z graphene-info. Bernhard je industrijski inženir s poudarkom na kemijo, ki je potekala različna položaja v prodaje, upravljanje materialov, trženja in poslovnega razvoja v velikih, kot tudi srednje velika kemičnih podjetij.

Q: Zavedamo se, da je šesti Element (T6E) trenutno proizvaja graphene kosmiči in graphene oksida, v obratu 100 ton/leto v Chengzhou. Je to pravilno? Nam lahko poveste kaj o trenutni proizvodni obrat?

Imamo tekoče proizvodnje pilotnih naprav 110 t / t oksid graphene oziroma 55 / a graphene v naše Changzhou rastlin. Obrat je najsodobnejše in zelo samodejen.

Q: Kakšne vrste materiala ali T6E ponudbe? Kakšni so ciljnih programov?

Tehnologija šesti Element (Changzhou) materialov ponuja različne razrede graphene oksida, vključno z vodo na podlagi vzmetenja, kot tudi različnih kakovostnih razredov graphene posebej za različne aplikacije. Na voljo so tudi graphene suspenzije. Trenutno smo se osredotočili na premazi, polimerov (plastične mase, kompoziti, vlakna), gume in baterije.

Q: ali obstajajo kakršne koli komercialnih proizvajalcev/mateirals, da uporaba sol. vaš graphene, ki jih lahko delite z nami?

Dobavljamo komercialne količine za premaz, sestavljen in vlaken družbe

Q: T6E pripravlja tudi svoj drugi proizvodni obrat, in ta bo imel zmogljivost ali 250 t / a iti ali 125 t / a graphene kosmičev. Vse posodobitve na ta novi obrat?

Trenutno mi napeljati drugi proizvodni liniji, ki bo naše skupno zmogljivostjo 250 t / a graphene oksida oziroma 125 t / a od graphene. V vrstici je skoraj prišla na tok.

Q: T6E želi predvsem se materiala ponudnik in ne graphene razvijalec aplikacij. Večina analitikov mislim, da ostane na trgu za graphene materiali majhne v prihodnjih letih. Kaj je T6E je pogled na to? Je izvedljivo dejavnost, samo za zagotavljanje materialov?

Šesti Element (Changzhou) materiali, tehnologije razvija aplikacije za graphene ponujajo te zaupne znanja strankam pod nerazkritje sporazume. Stranke bo končno kupujejo naše graphene materiala in uporabiti v svojih izdelkih. Prepričani smo, da bo to povečanje trgu graphene hitreje, saj lahko sodelujejo veliko strank. V posebnih primerih imamo razvoj pogodb z izbranimi strankami.

Q: v December 2015 T6E začela novo graphene-cink premaz proti koroziji. Je ta premaz zdaj na voljo komercialno? T6E še naprej razvijala takih snovi, ali bo poudarek ostal na osnovne graphene preskrba?

Tehnologija je razvila in patentirala tehnologijo materialov je šesti Element (Changzhou). Trenutno je ene licence, ki je s to tehnologijo in ponuja premaz na trg. Kot že rečeno, bo še naprej razvijala aplikacije in ponuja znanje in izkušnje ter primerno graphene vrsta kupcev.

Q: T6E pomaga podjetij, razvoj graphene izboljšano akumulatorji. Vse posodobitve za te izdelke? Kdaj naj pričakujemo te baterije na trgu? Kakšni so vaši pogledi na nedavne objave graphene baterije iz Kitajske?

Tehnologija šesti Element (Changzhou) materialov je prototipov graphene materiala za baterije, trenutno testirajo različne stranke. Pričakujemo, da bo teh strank začela svoje proizvode leta 2017. Na Kitajskem imajo največji baterija industrija po vsem svetu z močno raziskovalno -razvojne dejavnosti za proizvodnjo te napovedi niso presenečenje za nas. So resni.

Q: T6E pred kratkim začela Evropskega urada. Kaj nam lahko poveste o tej dejavnosti? Kaj so osebe T6E načrte za dosego globalnega graphene stranke?

Kemična industrija v EMEA regiji, je na čelu razvoja novih materialov in znanosti z veliko skritih svetovni prvaki. Naloga Evropskega urada za šesti element je poslovni odnos in prodajo s teh prvakov. Evropskega urada je prvi korak za vzpostavitev svetovnega prodaje in distribucijsko mrežo v naslednjih letih.

Hvala Bernhard, vso srečo vam in The šesti Element!


Povpraševanje
Send
Kategorijo izdelkov
Kontakt
Naslov: Rastlin 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin gospodarski razvoj območja, Changzhou, Jiangsu, Kitajska.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Šesti Element (Changzhou) materialov Technology Co, Ltd